fredag 1 oktober 2010

Fredag!!

Och vi är lediga. Lasse fick semester av sin underbara chef. Tacktack för att jag fick ha min älskade make i helgen. Är tacksam över det. Imorgon ska vi åka till husvagnen och vintergrejja. Eller om jag stannar hemma och pluggar och Lasse åker. På måndag har vi en jobbig inlämningsuppgift att lämna in. Urk. Jag är inte riktigt redo för allt pluggande. Det är verkligen asjobbigt. Jag måste nog gå ner i tid över vintern igen. Det går inte annars.

Imorse satt maxxen på pottan och bajsade. När jag kom och skulle torka honom kikade han ner på bajsen och sa:
Wow, vad stooor den är mamma. Nästan lika stor som du!! Och den där lilla bebisen brevid är jag...


Jösses. Ska jag oroa mig eller?? Likna sin älskade lilla mamma med en stooor bajskorv?!!

Mille är väldigt hostig men snorandet är så gott som över. Nu ska vi ( jag och Millemannen) baka kakor som går att äta...*s* Förra satsen fick åka i soporna. De var vedervärdiga. Vi hade glömt socker...*s*

Igår var vi i Göteborg. Jag hälsade på Elisabeth, hon som med har gjort en gastric by pas operation. Sååå coolt att se henne igen. 20 kg smalare. Hennes ansikte var helt förändrat. Jag är sååå impad av henne. Jag börjar med fatta min viktnedgång nu. Tog alla mått på mig igår. Nu har jag gått ner 21 kg och 20 cm i midjan, 20 cm buk, 10 cm stuss om jag minns rätt var det ca 11 cm runt arm och runt lår...
Det ÄR mycket. Jag är så glad för det. Jag orkar springa och gå på ett helt annat sätt numera. Men jag har en hel del kvar. Ca 20-25 kg till. Det beror lite på hur jag ser ut. Jag vill inte bli en riktig benget, vill nog ha lite mullimull kvar. Nåja, jag tar det i bra tempo. Behöver inte snabba på. Det går neråt i alla fall. Och jag rör ju på mig på ett helt annat sätt igen. :-)

Efter besöket hos Elisabeth åkte vi till Ikea. Tyvärr var vitrindörrarna slut som vi skulle köpa. Morr. Nåja, vi får ta det en annan dag. Vi åkte till brorsan och hans familj. Där fick vi supergod köttfärssås och spagetti. Mums. hade en trevlig eftermiddag.

Ha en härlig helg allihopa!! :-)

2 kommentarer: